Nebahat Taşkın Anaokulu
GÜZELYURT MAH. ZEYTİN SK. NEBAHAT TAŞKIN İ.Ö.O. NO 4 KEÇİÖREN / ANKARA

VİZYON

Dünyanın her tarafına bilgiyi, hikmeti,erdemi, başarı ve hoşgörüyü taşıyacak insanların yetiştiği bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Sürekli değişen ve gelişen bir öğrenme çevresi içinde, öğrencileirn yeteneklerini kullanmalarını sağlayarak, farklılıkları zenginlik kabul eden, çağın gerektirdiği bilgi donanımına sahip, hoşgörülü,empati kurabilen, yaratıcı ve pozitif düşünebilen, ülkesine ve tüm insanlığa karşı sorumlu ve aydın bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

08:00-12:00 / 13:00-17:00

Servis Bilgisi

Adres - Güzelyurt Mahallesi Güzelyurt Caddesi Zeytin Sokak TOKİ Kuzey Ankara 4.Etap No.4 Keçiören/ANKARA

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık: 12 km İlçe Merkezine Uzaklık:5 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yerleşim Yeri - Okulumuzun çevresi "Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi" kapsamındadır.